Kit kat šokolādes torte

3 1

Sastāvdaļas

  • Biskvīta sausās sastāvdaļas:
  • 1 gl/ 200 g cukurs
  • 1 gl milti
  • 1 tēj. k. sāls
  • 1 tēj k. šķīstošā kafija (var arī iztikt bez)
  • 2 tēj. k. cepamais pulveris
  • 1 /2 tēj. k. soda
  • 1 gl kakao
  • Biskvīta slapjās sastāvdaļas:
  • 1 gl piens
  • 2 tēj. k. vaniļas cukurs
  • 1 /2 gl eļļa
  • 2 gab olas
  • 1 /2 gl karsts ūdens
  • Pildījums un apdare:
  • 1 /2 gl kakao
  • 1 gl cukurs
  • 2 tēj. k. vaniļas cukurs
  • 400 g (35%) saldais krējums
  • 2 tēj. k. želatīns
  • 5 gab. Kit Kat batoniņi

Pagatavošana

100 min.
  1. Visus sausos produktus sajauc kopā un izmaisa, pievieno slapjās sastāvdaļas, izņemot ūdeni, un kārtīgi samaisa. Pēc tam pievieno ūdeni un atkal samaisa;
    Visus sausos produktus sajauc kopā un izmaisa, pievieno slap...
  2. Ietauko divas apaļas pannas, masu vienlīdzīgi sadala uz abiem traukiem;
  3. Cep 180 grādos apmēram 35-40 min., bet tad ir jāpārbauda, vai ir kartīgi izcepies, ja nav, tad pacep vēl mazliet;
  4. Kad biskvīts ir gatavs, izņem no pannām un obligāti ļauj atdzist. Tikai tad, kad biskvīti ir atdzisuši, ķeras klāt pildījuma pagatavošanai;
  5. 2 tējkarotes želatīna sajauc kopā ar 4 tējkarotēm auksta ūdens, samaisa un uz brīdi noliek maliņā, to izmantos mazliet vēlāk;
  6. Tīrā bļodā ieber pus glāzi kakao, glāzi cukura, 2 tējkarotes vaniļas cukura un 400 gramus saldā krējuma, visu kārtīgi samaisa, saputo līdz putukrējums konsistencei;
    Tīrā bļodā ieber pus glāzi kakao, glāzi cukura, 2 tējkarotes...
  7. Paņem želatīnu, kurš bija nolikts maliņā un pievieno 2 tējkarotes verdoša ūdens, kārtīgi izmaisa;
  8. Želatīnu pievieno putukrējumam un atkal paputo, lai viss želatīns ir kārtīgi izmaisijies pa masu;
    Želatīnu pievieno putukrējumam un atkal paputo, lai viss žel...
  9. Ņem pirmo biskvīta kārtu un kārtīgi apsmērē ar tikko pagatavoto pildījumu. Liek otru kārtu virsū, bet ar apakšu uz augšu, un kārtīgi apsmērē tortes augšu un malas;
    Ņem pirmo biskvīta kārtu un kārtīgi apsmērē ar tikko pagatav...
  10. Ņem Kit Kat batoniņus, sagriet tos uz pusēm un līmē klāt pie tortes malas. Ja vēlas, var to darīt ar izkausētu šokolādi;
    Ņem Kit Kat batoniņus, sagriet tos uz pusēm un līmē klāt pie...
  11. Ar atlikušo pildījumu var izrotāt tortes virspusi, ja vēlas.
  12. Labu apetīti!

Komentāri

Baiba 2015. gada 20. jūlijs 18:18
izcila torte
Elena 2015. gada 10. maijs 17:49
Loti labs recepte, visai gimenei garsoja. Paldies par tadu recepti

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize