Cepta cūkgaļa ar ķiplokiem

5 1

Sastāvdaļas

  • 250 g cūkgaļas
  • Ķiploki
  • Augu eļļa
  • Ola
  • 15 g cietes
  • Etiķis
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež2-3 cm gabaliņos, apsāla, cieti iejauc nelielā ūdens daudzumā, pievienojot olu. Ķiplokus notīra un smalki sagriež. Uz pannas uzsilda eļļu un sajaucot gaļu ar olu un daļu sagriezto ķiploku, apcep.Kad gaļa apcepusies, pievieno atlikušo eļļu un etiķi un maisot turpina sautēšanu līdz gatavībai. Kad noņem no uguns, pivieno atlikušos ķiplokus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni