Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sautētas cūkgaļas šķēles ar zaļumiem un ķiplokiem

2005. gada 10. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Gaļu sagriež apmēram 2 cm biezās šķēlēs, ierīvē ar sāli un pipariem - strauji apcep lielā, dziļā pannā, lai šķēles kļūtu skaisti brūnas.
2. Kamēr gaļa cepas, sasmalcina pētersīļus un ķiploku.
3. Kad gaļa apcepusies, ņem nost no pannas. Tajā pat pannā, viegli apcep ķiplokus ar pētersīļiem, līdz izdalās pasakains aromāts.
4. Tad pannā ielej mazliet ūdens, pieber sāli un samaisa. Liek iekšā gaļas šķēles. Šķidrumam jābūt tā, lai šķēles sautētos, ja nepieciešams, pielej vēl ūdeni.
Sautē, līdz gaļa patīkami mīksta (~40 min.).

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu