Indiāņu - kefīra vai jogurta kūka

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 gl. kefīra/jogurta
  • 1 gl. milti
  • 1 gl. cukura
  • 1 gl. mannas
  • Pusglāze eļļas
  • Šķipsniņa sāls
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • Virsū kanēlis vai vaniļas cukuru
  • 3 gab. āboli

Pagatavošana

40 min.
  1. Cept 40 min.
  2. Sākumā visu salikt bļodā kefīru/jogurtu, 1gl. miltu,1 gl. cukura, 1gl.mannas, sāls. Pusglāze eļļas un 1 tējkarote cepamā pulvera.
  3. Visu rūpīgi samasīt un pievienot mazus sagrieztus ābolīšus un atkal visu rūpīgi samaisīt.
  4. Tad ieslēgt cepeškrāsni uz 180-190 grādiem.
  5. Pēc tam cepamajā traukā ielikt kūkas masu un likt cepties 40 minūtes.
  6. Lai labi garšo!

Komentāri

Agnija 2016. gada 18. februāris 12:11
Ļoti garšoja. Cepusi esmu jau vairākkārt, izmantojot bezpiedevu jogurtu. Visi, kas ir pagaršojuši, taujā pēc receptes.
Āliksa 2013. gada 19. novembris 19:33
Vienkārša un garšīga kūka. Nu drīzāk plācenis. Eļļās vietā liku sviestu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti