Kaneloni ar mežacūkas gaļu un baziliku

5 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 12 caneloni - makaronu trubiņas
  • 150 mīkstais saldkrējuma siera
  • 300 g biezpiena ar samazinātu tauku saturu
  • 30 g turku zirņu
  • 1 Baltic Wild Medījums
  • 250 g gaļas konservu „Mežacūka”
  • 30 g bazilika
  • Smaržīgie pipari
  • 150 g saldā krējuma

Pagatavošana

30 min.
  1. Samaisa pusi biezpiena, tad pievieno mežacūkas gaļu, piparus un sasmalcinātu baziliku ar nazi, un kārtīgi sajauc to visu kopā.
    Samaisa pusi biezpiena, tad pievieno mežacūkas gaļu, piparus...
  2. Piepilda kaneloni ar šo gaļas masu.
  3. Saputo saldo krējumu ar atlikušo biezpienu, pievienojot sāli un piparus. Visu izvieto traukā un pārlej ar saldā krējuma masu. Sarīvē sieru. Pēc tam pārkaisa sarīvēto sieru un ievieto trauku cepeškrāsnī uz 15- 20 min 180 grādu karstumā.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni