Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Lazanja ar brieža gaļu

2013. gada 24. oktobris
Foto: Baltic Wild
Pagatavošana
50 min
1. Sagriež lociņus un gailenes, bet ne pārāk smalki. Apcep sviestā.
Foto: Baltic Wild
2. Pievieno brieža gaļu (1 gab.). Visu samaisa un turpina cept. Pievieno klāt saldo krējumu.
3. Maisījumu liek cepamtraukā, pa virsu klāj lazanjas plāksnītes, tad kārtā gaļu un pēc tam sieru. Atkārtoti liek lazanjas plāksnes. Virsējo kārtu nobeidz ar sieru un timiānu.
4. Ievieto trauku cepeškrāsnī 220 grādu karstumā uz 15- 20 min.
5. * Ja nevēlaties izmantot lazanjas plāksnes, tad variet izmantot cukini, sagriežot tos plānās šķēlītēs. Vajadzētu sanākt plānai kārtiņai no cukini, izkārtojot tāpat kā lazanjas plāksnes.
6. Receptes tapušas sadarbībā ar ēdienu ekspertu Žeņu Gavrilovu.
7. Labu apetīti!
Uz augšu