Sākums > Receptes > Salāti

Veselīgie vistas salāti

2013. gada 14. oktobris
Foto: Līva Morica
Pagatavošana
20 min
1. Vistas pagatavošana.
2. Sagriež vistas fileju gabaliņos, liek pannā, kurā ir uzkarsēts ūdens un vāra līdz vistiņa gatava. Pannā jāpaliek ļoti maz ūdenim, lieko ūdeni var noliet un pievienojam saldskābo čili mērcīti, kurā apviļājam vistiņu. Nekādas garšvielas nelieku.
3. Salātu pagatavošana.
4. Kamēr vistiņa vārās sagriežam visus dārzeņus, izņemot sīpolus, kas paredzēti mērcei.
5. Mērcītes pagatavošana.
6. uzlejam uz pannas pavisam nedaudz olīveļļu, un beram virsū sezama sēklas, apgrauzdējam, tad pievienojam teriyali mērci un sagrieztus sīpolu ripiņās, nedaudz pakarsējam.
7. Noslēdzošais posms.
8. Pievienojam vistas gabaliņus salātiem un pārlejam visu ar mērci un ēdam gardu muti.
9. Labu apetīti :)
Uz augšu