Zoss maisā

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 zosu stilbiņi
  • Smaržīgie pipari
  • Sāls
  • Koriandra sēklas
  • Ķiploki
  • Sīpoli
  • Sviests vai olīveļļa
  • Buljons vai ūdens
  • Milti
  • Burkāni
  • Tomātu mērce
  • Brūns etiķis (ābolu, vīna)
  • Raudene
  • Timiāns
  • Rozmarīns
  • Lauru lapas
  • 3 apelsīni
  • Medus vai cukurs

Pagatavošana

210 min.
  1. Apcepam zosu stilbiņus ar sāli, pipariem, sīpoliem, ķiplokiem, miltiem sviestā uz pannas.
  2. Pīlē liekam:
  3. sagrieztus burkānus, tomātu mērci vai tomātu pastu, nedaudz brūnā etiķa, koriandra sēklas
  4. Pievienojam arī raudeni, timiānu, lauru lapas, pēctam jāizņem un sablenderētu rozmarīnu.
  5. Uzlej buljonu ~2 l vai ūdeni, tikai ne kubiņus! Uz plīts bez vāka ļaut ūdenim reducēties kamēr parādās brūna garšīga mērce.
  6. Tas aizņem apmēram 2 stundas.
  7. Pats svarīgākais - pīles iekšējam pildījumam jāpievieno 3 apelsīnu sula un cukurs, vai medus.
  8. Viens no maniem mīļākajiem ēdieniem.
  9. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni