S, 20.04.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Konditoreja un maize
> Pufīgās biezpiena bumbiņas
Pufīgās biezpiena bumbiņas
Ieva
2013. gada 26. septembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
50 min
1.
Biezpienu sajauc ar olu un cukuru, pievieno miltus un sodu - 2 glāzes ir obligāti, tad jāskatās vai var sataisīt bumbiņu.
2.
Katliņā uzkarsē eļļu.
3.
Izveidotās bumbiņas uzmanīgi ieliek katliņā, kad tās kļūst zeltaini brūnas, ņem āra, notecina uz salvetes lieko eļļu un tad apber ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Ātri pagatavojamās
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Interesanti
Tests
Vai zini nosaukumus populāriem salātiem?
Padomi
Kas jādara pirms sparģeļu gatavošanas, lai beigās nav jāgrauž koksnains dārzenis?
(1)
Interesanti
Tests
Vai zini, kādiem dārzeņiem, augļiem vai ogām ir šāds šķirnes nosaukums?
Interesanti
Tests
Vai vari uzminēt gaļas ēdiena nosaukuma pirmo burtu?
Interesanti
Tests
Vai vari ievietot pareizo burtu zivs nosaukumā?
Recepšu izlases
Zefīrs maigi gaisīgos desertos: 8 receptes saldummīļiem
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
Фото
"Приятного аппетита!" Эстонка обнаружила неприятную находку в купленной банке грибов
RUS TVNET
Историк: Для Москвы даже "история ДНР" слишком украинская
(4)
RUS TVNET
Тест
Сможете угадать, что это за гриб?
RUS TVNET
Линдси Брюэр - самая сексуальная гонщица в мире, которая злит конкуренток
Uz augšu