Gardais sacepums

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 g Svaigi kāposti
  • 200 g Burkāni
  • 300 g Kartupeļi
  • 400 g Zupas gaļa
  • 200 g Speķis
  • Selerijas
  • Pētersīļi
  • Sīpoli- pēc vajadzības
  • 2 gab. Olas
  • 1 glāze Piens
  • 1 -2 ēdamkar. Milti
  • Rīvmaize - pēc vajadzības

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagrieztus kāpostus kopā ar burkāniem, selerijām un pētersīļiem izsautē pusmīkstus.
  2. Kartupeļus novāra un sagriež ripiņās. Gaļu kopā ar speķi un sīpoliem samaļ, pievieno buljonu un ,ja vēlas, skābu krējumu.
  3. Sakārto visu formā, pārlej ar sakultām olām, pienu un miltiem, pārkaisa ar rīvmaizi, pārliek ar sviesta piciņām un cep.
  4. Pasniedz ar tomātu mērci.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni