No šīm sastāvdaļām sanāca 15 kraukšķīgo šokolādes cepumiņu! Lai izdodas! :)
Pagatavošana
20 min
1. Visu sagatavo.
Foto: Irēna Žabinska
2. Ūdens peldē (katliņā uzvāra ūdeni, ieliek karstumizturīgu bļodu tā, lai ūdens vāroties neielīst bļodā) izkausē sadrupinātu šokolādi.
Foto: Irēna Žabinska
3. Kad visa šokolāde izkususi, turpat pievieno sadrupinātas kukurūzas pārslas un riekstus (tos arī var sadrupināt, ja ir vēlēšanās).
Foto: Irēna Žabinska
4. Visu ātri samaisa, kamēr šokolāde vēl ir izkususi. Ja masa ir pašķidra, var pievienot vēl kukurūzas pārslas. Tai jābūt stingrai, taču ne pārāk drupainai, lai, veidojot bumbiņas, masa turētos kopā.
5. Izmantojot ēdamkaroti, veido bumbiņas un liek uz paplātes, tad ledusskapī uz kādām 4 - 6 h.