Līdakas fileja sviesta un citronu mērcē

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1.5 gb. Līdakas fileja no 1,5 kg smagas zivs
  • 2 Ķiploku daiviņas
  • Sviests 50g
  • Citrons 1/2
  • Sāls
  • Pipari
  • Citronpipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Smalki sagriež ķiplokus un izkausē sviestu. Šajā maisījumā izspiež pusi citrona.
  2. Fileju ievieto traukā un pārlej ar sviesta un citrona mērcīti, pārkaisa ar sāli, pipariem un citronpipariem.
  3. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 c. Cep aptuveni 20 minūtes. Pēc tam uz 5 minūtēm uzgriež grila režīmu.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni