Īstens "komforta ēdiens", turklāt veselīgs, ja izmanto eko šmeko sastāvdaļas. Šī gan būs neliela adaptācija tradicionālajam kreoliešu ēdienam. Manuprāt, šis ēdiens ir nesalīdzināmi garšīgāks par mūsu tradicionālo grūbu biezputru.
Recepti iespējams mainīt pēc savas gaumes - var vēl klāt pievienot šampinjonus, kukurūzu un ja gribas tomēr vēl šķidrāku, tad pieliet nedaudz klāt buljonu, kam ir zems sāls saturs. Grūbas var aizvietot ar brūnajiem rīsiem un tītara gaļu ar vistas gaļu. Neviens neliedz arī gatavot ar baltajiem rīsiem, liellopa/cūkgaļas malto gaļu vai desiņām. Pašu izvēle!
Recepti iespējams mainīt pēc savas gaumes - var vēl klāt pievienot šampinjonus, kukurūzu un ja gribas tomēr vēl šķidrāku, tad pieliet nedaudz klāt buljonu, kam ir zems sāls saturs. Grūbas var aizvietot ar brūnajiem rīsiem un tītara gaļu ar vistas gaļu. Neviens neliedz arī gatavot ar baltajiem rīsiem, liellopa/cūkgaļas malto gaļu vai desiņām. Pašu izvēle!