3. 2)Ar karoti iemaisa paniņas, kafiju, olu, eļļu un vaniļas/mandeļu/ruma esenci. Masu kārtīgi saputo ar mikseri.
4. P.S. Attēlā redzams, ka es olas putoju atsevišķi un pievienoju pēdējās, bet tas nav jādara. Gribēju izmēģināt vai kūkas konsistence mainīsies vai nē. Nemainās.
Foto: Renée
5. 3) Ieklāj cepampapīru, ietauko veidni. Lej mīklu veidnē un liek cepties 180 grādos 30 - 35 min. Kūkai jābūt mitrai, tāpēc pārcept nav vēlams. Kad gatavs, ņem ārā un noliek10 min atdzist, tad noņem malas un atstāj kūku atdzist līdz istabas temperatūrai (30 min - 1h).
6. 4) Izmantojot sietiņu pārkaisa ar pūdercukuru un dekorē ar svaigām avenēm.