Kabaču, siera mafini

2013. gada 31. augusts
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
30 min
1. Ja kabacis jauns ar mīkstu mizu, mazām sēkliņām, tad vien nomazgājam. Ja liels, ciets, nomizojam. Attīrītam jābūt 250 g.
2. Sagriežam, liekam kopā ar eļļu, sāli un sablenderējam viendabīgā masā.
3. Iemaisam garšvielas, sarīvētu sieru ,cepamo pulveri un miltus.
4. Liekam formiņās, vidū iespiežam olīvu.
5. Cepam iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 200 grādiem ap 25 minūtēm.
6. Lūk, gatavi, skaisti, viegli brūni.
7. Ļoti garšīgi, sierīgi.......
8. Der gan kā uzkoda, gan arī maizes vietā pie zupas, vai putras.
9. Nav sausi, ļoti aromātiski....
10. Labu apetīti!
Uz augšu