Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Philadelphia torte ar fizāli

2013. gada 30. augusts
Foto: A/S Siera Nams
Pagatavošana
30 min
1. Sausais biskvīts jāiepilda saldēšanas maisiņā, maisiņš jāaizver un tā saturs pilnībā jāsasmalcina ar maisāmo kociņu vai rokām.
2. Sviests jāizkausē, jāsamaisa ar sadrupināto biskvītu un pusi kokosa skaidiņu un jāiepilda ar cepamo papīru izklātā dalītajā formā.
3. Pusei fizāļu jānoņem lapas apvalks un augļi jāsadala četrās daļiņās.
4. Philadelphia, jogurts, citronu sula, ruma aromātviela un fizāļu ceturtdaļas jāsamaisa ar elektrisko rokas mikseri.
5. Želatīns uz neilgu laiku jāiemērc aukstā ūdenī un jāizspiež. Pēc tam jāsasilda kopā ar 150 ml ūdens un cukuru, līdz želatīns ir izšķīdis. Pakāpeniski jāiemaisa Philadelphia krēmā. Krēms jāiepilda formā. Tortei jāļauj vismaz 3 stundas atdzist.
6. Torte pirms pasniegšanas jādekorē ar kokosa skaidiņām un fizāli.
7. Viens gabaliņš satur: apm. 1022 kJ / 256 kcal, olbaltumvielas 5 g, taukus 19 g, ogļhidrātus 17 g
8. Labu apetīti!
Uz augšu