Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildītas cūkgaļas ruletītes sautētas ābolos

2013. gada 29. augusts
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
45 min
1. Gaļu griežam šķēlēs. Katru šķēli ar āmuriņu saklapējam kā priekšs karbonādēm. Viegli apsmērējam ar sinepēm.
2. Uzberam sāli, piparus vai savas iecienītās garšvielas. Noliekam malā.
3. Mandeles apgrauzdējam.
4. Žāvētas aprikozes kopā ar mandelēm liekam gaļas mašīnā-samaļam.
5. Masai pievienojam piparus, svaigo sieru un sasmalcinātu svaigo papriku. Visu izmaisam. Masai jāsanāk viegli maisāmai, bet biezai.
6. Uz izklapētās gaļas bagātīgi liekam pildījumu.
7. Rullējam kopā. Šādi visu sagatavojam.
8. Lai cepoties neveras vaļā, aptinu ar diegu.
9. Gaļu liekam pannā, ar nelielu eļļas daudzumu. Pāri kārtojam sagrieztus ābolus bez serdēm. Mizas var atstāt, bet var arī nomizot.
10. Uzberam salviju un piparus.
11. Pielejam pavisam nedaudz ūdeni, kādus 50 ml līdz āboli atsulojas.
12. Sautējam zem vāka.
13. Tā kā bija palikusi puse no paprikas, nolēmu arī to pievienot, jo paprikas aromāts man loti patīk.
14. Šādi visu sautēju 30 minūtes.
15. Izņemam gaļu, noņemam diegu.
16. Uz panna nelielā eļļas daudzumā apbrūnināju jau gatavās ruletītes.
17. Pasniedzam.
18. Ābolu masa, kas palika pannā labi noderēs mērces vietā. Izlaižam to caur rupju sietiņu ,lai būtu viendabīga un pasniedzam kopā ar gaļu.
19. Pasakaini garšo kopā.... Mandeļu aromāts, viegli saldās aprikozes un skābi, svaigā mērcīte....
20. Cepoties ābolos gaļa kļūst maiga, sulīga.....
21. Labu apetīti!
Uz augšu