Vistas zupa ar kariju

3 1

Sastāvdaļas

  • 500 g atkaulotu vistas šķiņķīšu
  • 1 ēd. k. olīveļļas
  • 1 liels sīpols
  • 1 sarkana paprika
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 1 ēd. k. karija
  • 1 tējk. rīvētas ingvera saknes
  • Nažagals sarkano pipari
  • 4 glāzes vistas buljona
  • 1 mazā kārba konservētu tomātu bez mizas
  • 1 liels skābs ābols
  • ¼ glāze orzo (makaroni rīsu formā) vai citu sīku makaronu
  • Kinzas vai pētersīļu lapiņas
  • Skābs krējums

Pagatavošana

20 min.
  1. Sīpolus un ķiplokus smalki sagriež, papriku notīra un sagriež pusotra centimetra lielos kvadrātiņos.
  2. Katlā ielej eļļu un uzkarsē, ieber sīpolus, ķiplokus un papriku, cep piecas minūtes, līdz dārzeņi mīksti.
  3. Vistas gaļu sagriež 2 cm lielos gabaliņos un kopā ar rīvēto ingveru sakni un kariju liek katlā un maisot cep vēl divas minūtes.
  4. Ābolu notīra un sagriež mazos gabaliņos.
  5. Katlā ielej vistas buljonu, pievieno ābolus, konservētos tomātus, ābolus un vāra 20 minūtes.
  6. Pieber makaronus un vāra vēl trīs minūtes.
  7. Pasniedz ar skābu krējumu.
  8. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas