Zivs fileja burkānu saldskābā mērcē

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 gabali zivs fileja
  • 500 g Burkāni
  • 2 galvas sīplola
  • 8 daiviņas ķiploka
  • Milti
  • Olas
  • Tomātu pastas tūbiņā
  • 350 g Burciņa
  • Tomātu un ķiploku saldskābā mērce
  • 2 deserta karotes Krējums

Pagatavošana

25 min.
  1. Milti uz šķīvja, ola sakulta uz šķīvja.
  2. Ņemam fileju vārtam miltos un mērcējam olā.
  3. Liekam uz pannas cepties tā visas filejas šķēles.
  4. Sāls, pipari pievienojas pēc vajadzības.
  5. Kad fileja ir sacepta noliekam to maliņā.
  6. Cepam visas sastāvdaļas pēc saviem ieskatiem un vajadzībām (brūnāks, jēlāks u.t.t.)
  7. Sākam cept uz pannas rīvētus burkānus....
  8. Pievienojam sagriestus sīplolus...
  9. Pievienojam sagriestus ķiplokus...
  10. Pievienojam krējumu...
  11. Pievienojam tomātu pastas tūbiņas saturu....
  12. Pievienojam burciņas saturu....
  13. Maisam, cepam un brīnamies cik skaisti sanāk un smarža burvīga.
  14. Jau pannā ir gatava burkānu mērce, fileja jau gaida.
  15. Liekam fileju cepeškrāsns pannā un uzliekam virū skaisto cepto masu.
  16. Tad fileju ar lāpstiņu paņemam un apgriežam otrādi, lai mērce apmņem visu fileju.
  17. Nolīdzinam virsmu un liekam cepties cepeškrāsnī 20 min. uz 175 grādi.
  18. Es nezinu kā garšos. Pirmo reizi ko tādu taisu.
  19. Labu apetīti!

Komentāri

Igors 2013. gada 23. jūlijs 19:50
Zivs ir garšīga.
Saldskābums nav izteikts. Man prasītos vēl skābāku mērci kā :D šprotu buņ'dzās .

Tā neitrāli var pasniegt jebkuram kas mīl zivi. Asumu pievieno katrs kā vēlas.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni