Paprika ar tomātu mērci

5 1

Sastāvdaļas

  • 3 kg paprikas
  • ½glāze etiķa
  • ½glāze cukura
  • ½glāze eļļas
  • 1 ēd.k. sāls
  • 500 g tomātu ketčupa

Pagatavošana

1 min.
  1. Papriku sagriež, visu saliek katlā izņemot etiķi, vāra 20 min., tad pielej etiķi un vēl vāra 2-3 min. Liek burciņās un metāla vāku virsū.

Komentāri

Sandra 2012. gada 19. oktobris 18:33
Var nedaudz pievienot ūdeni, bet tad pavisam nedaudz, lai nav tik šķidra "masa". Pati nelēju klāt ūdeni un sanāca ideāli
Inga 2009. gada 15. oktobris 20:17
vārisanai udeni nedaudz vajag?
Daiga 2009. gada 15. septembris 03:56
SSo gardumu taisu jau kuro gadu-vienmeer sanaak ideaali garssiigi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi