Cūkgaļas sašliks

3 1
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 1 kg Cūkgaļas kakla karbonāde
  • Eļļa
  • 50 g Angļu sinepes - pēc izvēles
  • 2 Sīpola galviņas
  • 1 Ķiploka galviņa
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

120 min.
  1. Cūkgaļu sagriezt mazos gabaliņos, bet ne pārāk mazos. Ielikt tos bļodā, pārliet mazliet ar eļļu, tad ielikt sinepes.
    Cūkgaļu sagriezt mazos gabaliņos, bet ne pārāk mazos. Ielikt...
  2. Sagriezt sīpolus un ķiplokus var arī tos izspiest, tad pieikt klāt gaļai. Pielikt sāli un piparus pēc paša izvēles.
  3. Atļaut gaļai iemarinēties atstāt to ledusskapī uz 1h vai 2h, bet nevajag pārāk ilgi.
  4. Tad gaļu uzdurt uz iesmiem.
  5. Liek cepties uz grilla vai parastajā cepeškrasnī uz 260-280 grādiem.
  6. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni