Sākums > Receptes > Brokastis

Pannā cepta paprika ar olām

2013. gada 17. jūlijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
25 min
1. Sīpolu nomizo un smalki sakapā. Papriku nomazgā un iztīra. Sagriež to vispirms salmiņos, pēc tam nelielos kubiņos.
2. Pannā sakarsē eļļu. Uz nelielas uguns sautē sīpolus un paprikas kubiņus. Nomizo ķiplokus, piespiež klāt un maisot visu kopā vēl brīdi pasautē.
3. Bļodā olas sakuļ ar krējumu, pēc garšas pievieno sāli, piparus, paprikas pulveri un rīvēto muskatriekstu.
4. Ar krējumu sakultās olas pārlej pāri dārzeņiem pannā, uzliek vāku un uz nelielas uguns apmēram 10 minūtes sarecina.
5. Kolīdz omlete gatava, ar cepeša lāpstiņu to visapkārt atdala no pannas malām. Uzmanīgi uzslidina uz lielā šķīvja un pasniedz galdā.

Labu apetīti!
Uz augšu