Pannā cepta paprika ar olām

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • 3 paprikas (var krāsainas)
  • 3 ēd. k. olīveļļas
  • 2 daivas ķiploka
  • 6 olas
  • 100 g krējuma
  • 1 /2 tējk. saldā paprikas pulvera
  • Rīvēts muskatrieksts
  • Sāls un pipari

Pagatavošana

25 min.
  1. Sīpolu nomizo un smalki sakapā. Papriku nomazgā un iztīra. Sagriež to vispirms salmiņos, pēc tam nelielos kubiņos.
  2. Pannā sakarsē eļļu. Uz nelielas uguns sautē sīpolus un paprikas kubiņus. Nomizo ķiplokus, piespiež klāt un maisot visu kopā vēl brīdi pasautē.
  3. Bļodā olas sakuļ ar krējumu, pēc garšas pievieno sāli, piparus, paprikas pulveri un rīvēto muskatriekstu.
  4. Ar krējumu sakultās olas pārlej pāri dārzeņiem pannā, uzliek vāku un uz nelielas uguns apmēram 10 minūtes sarecina.
  5. Kolīdz omlete gatava, ar cepeša lāpstiņu to visapkārt atdala no pannas malām. Uzmanīgi uzslidina uz lielā šķīvja un pasniedz galdā.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

karine 2013. gada 1. novembris 20:44
labi sgatavots laba recepte

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis