Vistas gaļa uz iesma

3 1

Sastāvdaļas

  • 400 g vistas filejas
  • 1 ķipolku daiviņa
  • 7 ēd. k. eļļas
  • 3 ēd. k. citronu sulas
  • 1 tējk. karija pulvera
  • 1 liels burkāns
  • Sāls
  • Puse sarkanās un puse zaļās paprikas
  • 2 mazi sīpoli
  • 6 plānas caurauguša speķa šķēles
  • Malti melnie pipari

Pagatavošana

25 min.
  1. Gaļu nomazgā, nosusina un sagriež 12 kubiņos. Nomizo un izspiež bļodā ķiploku.
  2. Pievieno 4 ēd. k. eļļas, citronu sulu un kariju, labi sajauc.
  3. Gaļu ieliek marinādē, apsedz un atstāj uz 1 stundu ievilkties.
  4. Burkānu notīra, slīpi sagriež ripiņās un uz 3 minūtēm iemet verdošā sālsūdenī.
  5. No paprikas iztīra sēklas un šķērssieniņas, nomazgā un sagriež gabaliņos. Nomizo un sagriež 8 daļās sīpolus.
  6. Gaļas gabaliņus izņem no marinādes un notecina. Katru gaļas gabaliņu ietin 1/2 speķa šķēlītē. Uz iesma pārmaiņus ar dārzeņiem uzdur 3 gaļas gabaliņus. Stipri sasāla un sapiparo.
  7. Iesmus 8-10 minūtes cep atlikušajā eļļā, laiku pa laikam grozot un apziežot ar marinādi, līdz izveidojās kraukšķīga garoziņa.
  8. Pasniedz kopā ar rīsiem.
  9. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Santa 2013. gada 3. decembris 09:19
loti gardi un aatri,paldies par jauko recepti,noteikti ieteiksu to ari draugiem

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni