Skudru pūznis ar rumu

2005. gada 10. maijs
Foto: Inga Artemjeva
Pagatavošana
1 min
1. Margarīnu saputo ar olām, pievieno sāli, sodu un miltus. Samīca pacietu mīklu, to izmaļ caur gaļas mašīnu, noraušot ik pa mirklim, lai drupatiņas izklīst pa pannu, pēc tam tās apcep zeltaini brūnas. Tad visu saber lielā traukā.
2. Krēms, olas saputo ar cukuru, pieliek miltus, van.cukuru un pienu, maisot karsē, kamēr krēms sabiezē.Atdzisušam pievieno sviestu, mazliet rumu un sajauc ar atdzisušajām drupatām. Klāt liek sasmalcinātus riekstus un sagrieztu marmelādi.
3. Masa pāris stundas jāatstāj, lai sabriest, tad izveido formu un pārlej ar šokolādi.
Uz augšu