Skotu pankūkas

2013. gada 6. jūlijs
Foto: Russell Hobbs
Pagatavošana
20 min
1. Visas sastāvdaļas, izņemot zelta sīrupu, ievietojiet ILLUMINA blenderī un maisiet, līdz iegūta bieza, vienmērīga masa.
2. Ietaukojiet un uzkarsējiet pannu. Pārbaudiet tās temperatūru, uzliekot uz tās mazu gabaliņu mīklas. Ja tas mazāk kā vienas minūtes laikā apcepas brūns, temperatūra ir laba.
3. Kad ir iegūta nepieciešamā temperatūra, uzlieciet uz pannas ēdamkaroti mīklas un cepiet apmēram 8 sekundes līdz pankūkas virsma ir nedaudz uzburbuļojusi, tad apgrieziet to otrādi un cepiet vēl dažas sekundes.
4. Apceptās pankūkas ietiniet dvielī, lai tās paliktu mitras.
5. Pasniedziet ar zelta sīrupu.
6. Labu apetīti!
Uz augšu