Aromātiska taizemes dārzeņu zupa

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 1 tējk./15ml Extra Virgin olīveļļa
  • 15 g sviesta
  • Apm. 225 g ķirbja (nomizots, bez sēklām)
  • 1 vidējs burkāns, nomizots
  • 1 vidējs sīpols, nomizots
  • 1 sarkanais pipars, bez sēklām
  • 1 neliels saldais kartupelis, nomizots (apm. 175 g)
  • 1 x 400 g burciņa konservētu tomātu
  • 1 ½ tējk. Red Thai karija pasta
  • 1 smalcināta ķiploka daiviņa
  • 5 cm ingvera
  • 450 ml dārzeņu buljons
  • 1 x 200 ml konservēta kokosriekstu piens
  • 285 ml piens
  • 1 laima sula
  • Smalcināts koriandrs
  • Lociņi
  • Sarkanais čili dekoram

Pagatavošana

35 min.
  1. Sasmalciniet ķirbi, burkānu, sīpolu, piparu un saldo kartupeli, izmantojot Russell Hobbs ILLUMINA virtuves kombainu. Uzmanieties, lai tajā neiepildītu pārāk daudz.
  2. Uzkarsējiet olīveļļu lielā pannā, pievienojiet sasmalcinātos dārzeņus un cepiet piecas minūtes.
  3. Pievienojiet karija pastu, ingveru un ķiploku, samaisiet, pārklājot visus dārzeņus ar pastu; turpiniet karsēt vēl 2 minūtes.
  4. Iemaisiet sakapātus konservētos tomātus, sagaidiet, līdz masa uzvārās un pievienojiet karstu buljonu, maisiet visu apmēram 20 minūtes, līdz dārzeņi ir kļuvuši mīksti.
  5. Izmantojot Russell Hobbs ILLUMINA blenderi, samaliet zupu līdz biezeņzupas konsistencei un ielejiet tīrā katlā, uzvāriet, lēni iemaisot masā kokosriekstu pienu un parasto govs pienu.
  6. Pievienojiet garšvielas pēc garšas, izmantojot Russell Hobbs sāls un piparu smalcinātāju.
  7. Kārtīgi samaisiet un pievienojiet laima sulu.
  8. Pasniedziet dekorētu ar smalcinātu koriandru, lociņiem un čili.
  9. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas