Sākums > Receptes > Zupas

Aromātiska taizemes dārzeņu zupa

2013. gada 6. jūlijs
Foto: Russell Hobbs
Pagatavošana
35 min
1. Sasmalciniet ķirbi, burkānu, sīpolu, piparu un saldo kartupeli, izmantojot Russell Hobbs ILLUMINA virtuves kombainu. Uzmanieties, lai tajā neiepildītu pārāk daudz.
2. Uzkarsējiet olīveļļu lielā pannā, pievienojiet sasmalcinātos dārzeņus un cepiet piecas minūtes.
3. Pievienojiet karija pastu, ingveru un ķiploku, samaisiet, pārklājot visus dārzeņus ar pastu; turpiniet karsēt vēl 2 minūtes.
4. Iemaisiet sakapātus konservētos tomātus, sagaidiet, līdz masa uzvārās un pievienojiet karstu buljonu, maisiet visu apmēram 20 minūtes, līdz dārzeņi ir kļuvuši mīksti.
5. Izmantojot Russell Hobbs ILLUMINA blenderi, samaliet zupu līdz biezeņzupas konsistencei un ielejiet tīrā katlā, uzvāriet, lēni iemaisot masā kokosriekstu pienu un parasto govs pienu.
6. Pievienojiet garšvielas pēc garšas, izmantojot Russell Hobbs sāls un piparu smalcinātāju.
7. Kārtīgi samaisiet un pievienojiet laima sulu.
8. Pasniedziet dekorētu ar smalcinātu koriandru, lociņiem un čili.
9. Labu apetīti!
Foto: Russell Hobbs
Uz augšu