Deserts - karstais Ievas paradīzes ābols

5 1
Deserts - karstais Ievas paradīzes ābols
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 2 lieli āboli
  • 2 ēd. k. medus
  • 2 ēd. k. konjaka
  • 2 ēd. k. rozīņu
  • 2 ēd .k. sakapātu riekstu
  • 1 /2 tējk. kanēļa
  • 1 /2 citrona sula
  • 1 /2 apelsīna sula
  • No apelsīna norīvēta miziņa

Pagatavošana

30 min.
  1. Āboliem nogriež cepurīti un izdobj vidu.
  2. Medu, rozīnes sasilda ūdens peldē, pārlej konjaku, samaisa un pilda ābolos.
  3. Pārkaisa ar kanēli un riekstiem, apsmidzina ar citronu un apelsīnu sulu.
  4. Sagatavotos ābolus liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 10-15min. Karstiem pārkaisa sarīvētu apelsīna miziņu un pasniedz saldajā ēdienā.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize