Gardie cēzara salāti ar vistas fileju

5 1

Sastāvdaļas

  • Romiešu salātlapas
  • 10 vai vairāk ķiršu tomātiņu
  • 2 vistas filejas gabaliņi
  • 1 ola
  • Parmezāna siers
  • Cēzara mērce (es izmantoju HELMMAN'S)
  • Sāls
  • Pipari
  • Baltmaize grauzdiņiem (pēc izvēles)

Pagatavošana

20 min.
  1. Apvārta olā vistas filejas un uzcep. Kad gatavas, sagriež gabaliņos.
  2. Sagriež salātlapas, tomātiņus un liek uz šķīvja. Uzber arī vistas filejas gabaliņus.
  3. Uzlej mazliet mērcīti un uzrīvē sieru.
  4. Uzber sāli, piparus un beigās pa virsu uzlej vēl mazliet mērcīti, lai ir mitrāki salāti.
  5. Pēc vēlmes var pievienot grauzdiņus - sagriež baltmaizi mazos kubiciņos un ieliek cepeškrāsnī. Kad paliek zeltaini brūni, ņem ārā un uzber pa virsu salātiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

GUCU 2016. gada 29. oktobris 15:56
jUMS NELIEKAS,KA VAJADZETU ARII MERCITES RECEPTI SIIKAAK APRAKSTIIT..JEB PRETEJAA GADIIJUMA SII RECEPTE NAV DERIIGA VISPAAR!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti