Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Gaļa gurķu marinādē

2013. gada 30. maijs
Foto: Sanita Vijupe
Pagatavošana
10 min
1. Gaļu sagriež sev vēlamos lieluma gabaliņos.
2. Pievieno sagrieztus šķēlēs 2-3 gurķīšus vidēja lieluma un pielej gurķu marinādi - aptuveni 100-150 ml
3. Tad pielej klāt etiķi un izpiež citronu, klāt pievieno sagrieztus ķiplokus (var mēģināt sīpolu) un cukuru, sāli.
4. Kārtīgi izmaisa un pamīca gaļu. Liek ledusskapī uz 8 stundām.
5. Nebaidieties, ka garša liekas nedaudz salda, nevis sāļa, gaļa būs garda. Marinādei nav jābūt asai, lai tā būtu sulīga. ;)
6. Cep grilā vai uz pannas.
7. P.S. Var marinādei pievienot arī majonēzi, tad garša būs citādāka.
8. Labu apetīti!
Uz augšu