Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ar kuskusu pildīti tomāti

2013. gada 5. aprīlis
Foto: Laura
Pagatavošana
10 min
1. Ņem tomātus (skaits atkarīgs no ēdājiem, manā gadījumā tie bija 2 gab.), nogriež tiem cepurītes un izņem arī sēklas.
2. No tomātiem pagatavo tādus kā trauciņus. Gan nogrieztās cepurītes, gan tomātu vidučus smalki sagriež un noliek maliņā.
3. Tad ņem sīpolu un smalki sagrieztu liek uz pannas nedaudz apcepties, pievieno sagrieztos tomātus un garšvielas.
4. Nedaudz pakarsē uz pannas un tad pielej nedaudz ūdeni. Tad pieber klāt kuskusu.
5. Pannu ņem nost no uguns, uzliek vāku un ļauj kuskusam uzbriest.
6. Kad kuskus uzbriedis, to pilda tomātos.
7. Labu apetīti!
Uz augšu