Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Laša plācenīši taizemiešu gaumē

2013. gada 18. marts
Foto: Ilze Eiduka
Pagatavošana
40 min
1. Attīra lasi no asakām, nogriež ādu, sagriež nelielos gabalos.
Foto: Ilze Eiduka
2. Blenderī liek lasi, sarkanā karija pastu, kapātu svaigu ingveru un sojas mērci.
3. Visu sablenderē viendabīgā masā.
Foto: Ilze Eiduka
4. Gatavajai masai pievieno olu, rīvmaizi un skābo krējumu.
5. Visu samaisa viendabīgā masā (ja masa pārāk lipīga, pievieno vēl skābo krējumu).
Foto: Ilze Eiduka
6. No masas veido plācenīšus un tos panē rīvmaizē.
Foto: Ilze Eiduka
7. Rīvmaizē panētus plācenīšus cep eļļā uz pannas.
Foto: Ilze Eiduka
8. !!! Pasniedz ar citrona daiviņām un saldo čili mērci.
Foto: Ilze Eiduka
9. Labu apetīti!
Uz augšu