Indiešu salāti

2013. gada 4. marts
Foto: Ilze Eiduka
Pagatavošana
20 min
1. Vārītus kartupeļus nomizo un sagriež palielos kubiņos.
Foto: Ilze Eiduka
2. „Tējas sieru” sagriež kubiņos.
3. Ananāsu ripas sagriež gabaliņos.
4. Sīpolus griež uz pusēm un pēc tam smalkās ripiņās.
5. Svaigu ingvera sakni smalki sakapā vai sarīvē uz smalkas rīves.
6. Piparmētru lapas smalki sakapā.
7. Mazos kokteiļtomātiņus griež uz pusēm.
8. Izspiež sulu no ½ laima.
Foto: Ilze Eiduka
9. Bļodiņā samaisa baklažānus marinādē, laima sulu un rīvētu ingveru.
Foto: Ilze Eiduka
10. Visas pārējās sastāvdaļas samaisa lielā bļodā.
11. Pielej klāt baklažānu marinādes maisījumu.
Foto: Ilze Eiduka
12. Pēc garšas pievieno sāli.
Foto: Ilze Eiduka
13. Labu apetīti!
Uz augšu