Indiešu salāti

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 2 ēdamkarotes baklažāni marinādē
  • 3 nelieli vārīti kartupeļi ar mizu
  • 150 g „Tējas siers”
  • 150 g konservēti turku zirņi
  • 3 konservēta ananāsa ripas
  • 1 sarkanais sīpols
  • 2 tējkarotes svaigs ingvers, rīvēts
  • ¼ tējkarote malti melnie pipari
  • ½ laims
  • Sāls pēc garšas
  • 1 ēdamkarote svaigas piparmētru lapiņas
  • 50 g dažādas salātu lapu
  • 6 kokteiļtomātiņi (ķirštomātiņi)

Pagatavošana

20 min.
  1. Vārītus kartupeļus nomizo un sagriež palielos kubiņos.
    Vārītus kartupeļus nomizo un sagriež palielos kubiņos.
  2. „Tējas sieru” sagriež kubiņos.
  3. Ananāsu ripas sagriež gabaliņos.
  4. Sīpolus griež uz pusēm un pēc tam smalkās ripiņās.
  5. Svaigu ingvera sakni smalki sakapā vai sarīvē uz smalkas rīves.
  6. Piparmētru lapas smalki sakapā.
  7. Mazos kokteiļtomātiņus griež uz pusēm.
  8. Izspiež sulu no ½ laima.
    Izspiež sulu no ½ laima.
  9. Bļodiņā samaisa baklažānus marinādē, laima sulu un rīvētu ingveru.
    Bļodiņā samaisa baklažānus marinādē, laima sulu un rīvētu in...
  10. Visas pārējās sastāvdaļas samaisa lielā bļodā.
  11. Pielej klāt baklažānu marinādes maisījumu.
    Pielej klāt baklažānu marinādes maisījumu.
  12. Pēc garšas pievieno sāli.
    Pēc garšas pievieno sāli.
  13. Labu apetīti!

Komentāri

m. 2013. gada 4. marts 15:03
Ingvers par daudz tadai porcijai kā uz bildes, uzmanīgi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti