Kruasāni

2013. gada 26. februāris
Foto: Līga Helviga
Pagatavošana
25 min
1. Viss, ko vajag ir kārtainā mīkla un pildījums - mums vislabāk tīk vārītais iebiezinātais piens :)
Foto: Līga Helviga
2. Izrullējam mīklu.
Foto: Līga Helviga
3. Uzliekam uz superīgā palīga -TW kruasānu formas un ar rulli "pārejam" tam pāri.
4. Atlikušās maliņas noņemam viegli nost.
Foto: Līga Helviga
5. Saliekam pildījumu vai atstājam bez - kā kuram labāk tīk :)
Foto: Līga Helviga
6. Saritinām un ar vienu rāvienu mums ir 16 maziņi (vai apgriežot formu otrādāk 8 lielāki) kruasāni:)
Foto: Līga Helviga
7. Apsmērējam ar olu
Foto: Līga Helviga
8. Un liekam uz minūtītēm 10-15 uz 180 grādiem cepeškrāsnī.
9. Un našķis gatavs ;)
10. Lai labi garšo ;)
Uz augšu