Sākums > Receptes > Dzērieni

Veselīgs dzēriens - jaunības eliksīrs

2013. gada 20. februāris
Foto: Pipariņš
Pagatavošana
15 min
1. Sagriež citronus šķēlītēs, lai varētu izņemt kauliņus, miziņu atstāj, notīra ķiplokus un arī sagriež lielos kubiciņos.
Foto: Pipariņš
2. Citronus ar ķiplokiem ieber trauciņā un pievieno medu. Visu jāsasmalcina, es izmantoju blenderi, variet sīki sagriezt, sarīvēt, vai izlaist caur gaļas mašīnītei, tam nav nozīmes.
Foto: Pipariņš
3. Gatavo masu ielej burciņā, glāzē vai bļodā tam arī nav nozīmes, bet svarīgi, tai ir jāelpo, vāku neliek. Šo produktu uz 10 dienām novieto tumšā vietā, istabas temperatūrā, ne ledusskapī un arī ne uz balkona. :) Kad paies šis laiks, šķidrumam būs brūngana krāsa, izlaiž caur marli, vai sietiņu un pārlej ērtā pudelītē ar korķīti, biezumus miskastē.
4. Glabājam tumšā vietā, istabas temperatūrā. Gatavs :)
5. Lietošana:
6. No rīta 15 min. līdz brokastīm 1 ēdamkaroti atjaucam ar glāzi ūdens, vakarā stundu pēc ēšanas, ja ir miega traucējumi, tad nedzeram, jo šim eliksīram ir uzmundrinošs efekts.
7. Kāpēc to lietot: Mūsu veselība ir atkarīga no sirdsdarbības un asinsvadu sistēmas, citroni, ķiploki un medus ir bagāti ar ārstnieciskajām vielām, kas tīra aterosklerotiskos asinsvadus, un palielina to sieniņu elastību.
8. Ateroskleroze - hroniska artēriju slimība, kam raksturīga lipīdu nogulsnēšanās artēriju sienas iekšējā slānī un saistaudu savairošanās asinsvadu sienā.
9. * Ķiploki samazina risku saslimt ar vēzi un audzēja slimībām, paaugstina arteriālo elastīgumu. Turklāt eliksīrs palīdz sadedzināt taukus, samazina holesterīna līmeni, kas veicina vielmaiņas procesa uzlabošanos.
10. Lietojiet to bez pārtraukuma, kad pudele iet uz beigām, taisiet jaunu, lai nepārtrauk organisma attīrīšanu un šlaku izvadīšanu.
11. Personīgā pieredze: Aptuveni pēc kādas pusotras nedēļas sajutu enerģijas pārpilnību, nebiju miegains, pašsajūta tiešām uzlabojās, treniņos mazāk nogurstu un efektīvāk slidoju, spēlēju, daudz spēka. Centīšos lietot visu laiku, imūnsistēma uzlabojās, nav iesnu ziemā. Vīriešiem kas vecāki par mani, lietojot kādu laiku pamostoties no rīta Jūs būsiet patīkami pārsteigti un atcerēsieties mani :)))
12. Esiet veseli, jauni un skaisti!!!
Uz augšu