Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Tikka masala pastas vistas spārniņi

2013. gada 18. februāris
Foto: Ilze Eiduka
Pagatavošana
155 min
1. Bļodā samaisa kopā Patak`s Tikka Masala pastu un krējumu.
Foto: Ilze Eiduka
2. Traukā ieliek vistas spārniņus un labi ierīvē ar marinādi.
3. Liek ledusskapī marinēties vismaz 2 stundas (vislabāk uz nakti).
Foto: Ilze Eiduka
4. Uzkarsē krāsni 200°C.
5. Vistu spārniņus liek uz pannas un cep 25 - 30 minūtes ik pa laikam apgriežot.
Foto: Ilze Eiduka
6. !!! Pasniedz apkaisītus ar kapātu koriandru.
Foto: Ilze Eiduka
7. Labu apetīti!
Uz augšu