Pupiņu sautējums ar rīsiem

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 vidēji burkāni
  • 2 tomāti
  • Sīpols
  • 2 ķiplokdaiviņas
  • Konservkārba tumšās pupiņas
  • 2 tējkarotes krējums (var nelikt)
  • Garšvielu kubiņš
  • Dilles
  • Pipari
  • Lociņi
  • Eļļa

Pagatavošana

25 min.
  1. Sagriež sīpolu, katliņā ielej eļļu, liek cepties uz mazas uguns.
  2. Paralēli liek vārīties rīsus.
  3. Sarīvē burkānus, liek katliņā, (pēc nepieciešamības pievieno eļļu) pēc kādām 5-10 min pievieno tomātiņus, ķiplokdaivas un pupiņas (ar visu šķidrumu).
  4. Pieliek garšvielu kubiņu, nedaudz piparus un dilles (liku kaltētās).
  5. Sautē kamēr visas sastāvdaļas gatavas.
  6. Beigās piemetu krējumu kādas 2 tējkarotes, bet var arī iztikt.
  7. Pasniedz ar rīsiem pārberot pāri lociņus. :)
  8. Labu apetīti!

Komentāri

Baiba 2014. gada 16. novembris 12:49
Ļoti gardi sanāca. Neliku krējumu, bet bez tā garša ideāla.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni