Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pupiņu sautējums ar rīsiem

2013. gada 13. februāris
Foto: Agnese Kauliņa
Pagatavošana
25 min
1. Sagriež sīpolu, katliņā ielej eļļu, liek cepties uz mazas uguns.
2. Paralēli liek vārīties rīsus.
3. Sarīvē burkānus, liek katliņā, (pēc nepieciešamības pievieno eļļu) pēc kādām 5-10 min pievieno tomātiņus, ķiplokdaivas un pupiņas (ar visu šķidrumu).
4. Pieliek garšvielu kubiņu, nedaudz piparus un dilles (liku kaltētās).
5. Sautē kamēr visas sastāvdaļas gatavas.
6. Beigās piemetu krējumu kādas 2 tējkarotes, bet var arī iztikt.
7. Pasniedz ar rīsiem pārberot pāri lociņus. :)
8. Labu apetīti!
Uz augšu