Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas gaļas gabaliņi mērcē ar rīsiem gardēžiem

2013. gada 11. februāris
Foto: Ilze Eiduka
Pagatavošana
45 min
1. Vistas filejas sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
Foto: Ilze Eiduka
2. Sīpolu sagriež nelielos gabaliņos.
3. Tomātu nomizo un sagriež kubiņos.
Foto: Ilze Eiduka
4. Vidēji lielā katliņā ar vāku izkausē sviestu un viegli apcep sīpolus.
Foto: Ilze Eiduka
5. Iemaisa Tikka Masala pastu un maisot cep aptuveni trīs minūtes.
6. Pievieno vistu un visu labi apmaisa.
7. Ik pa laikam apmaisot, cep pāris minūtes.
Foto: Ilze Eiduka
8. Pievieno tomātus, cukuru un ūdeni.
9. Visu labi apmaisa un sautē gaļu 15 - 20 minūtes.
10. Nogriež liesmu un pievieno saldo krējumu.
11. Visu labi apmaisa.
Foto: Ilze Eiduka
12. !!! Pasniedz siltu kopā ar basmati rīsiem.
Foto: Ilze Eiduka
13. Labu apetīti!
Uz augšu