Vistas gaļas gabaliņi mērcē ar rīsiem gardēžiem

5 1

Sastāvdaļas

3 porcijas
  • 1 ēdamkarote saldkrējuma sviests
  • 2 nelieli sīpoli (var iztikt arī ar vienu)
  • 4 ēdamkarotes Tikka Masala pasta
  • 2 vidēji lieli gab. vistas fileja
  • 2 tomāti
  • 1 tējkarote cukurs (ieteicams brūnais)
  • 50 mililitri ūdens
  • 100 mililitri saldais krējums
  • Basmati rīsi piedevās

Pagatavošana

45 min.
  1. Vistas filejas sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
    Vistas filejas sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
  2. Sīpolu sagriež nelielos gabaliņos.
  3. Tomātu nomizo un sagriež kubiņos.
    Tomātu nomizo un sagriež kubiņos.
  4. Vidēji lielā katliņā ar vāku izkausē sviestu un viegli apcep sīpolus.
    Vidēji lielā katliņā ar vāku izkausē sviestu un viegli apcep...
  5. Iemaisa Tikka Masala pastu un maisot cep aptuveni trīs minūtes.
  6. Pievieno vistu un visu labi apmaisa.
  7. Ik pa laikam apmaisot, cep pāris minūtes.
    Ik pa laikam apmaisot, cep pāris minūtes.
  8. Pievieno tomātus, cukuru un ūdeni.
  9. Visu labi apmaisa un sautē gaļu 15 - 20 minūtes.
  10. Nogriež liesmu un pievieno saldo krējumu.
  11. Visu labi apmaisa.
    Visu labi apmaisa.
  12. !!! Pasniedz siltu kopā ar basmati rīsiem.
    !!! Pasniedz siltu kopā ar basmati rīsiem.
  13. Labu apetīti!

Komentāri

Kitija 2014. gada 31. marts 20:46
Šie ir vislabākie rīsi, un recete izkatas gardi, esmu taosijusi kautko lidzigu no indiesu virtuves, bus japamegina šis! Paldies :))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni