Skābo kāpostu biezzupa

3 1
Kolekcijas: Veģetārās
Laukos plīts, krāsns jākurina katrā ziemas dienā. Paēd brokastis, sagatavo kāpostu biezzupas katliņu, uzvāri uz plīts, pēc tam ieliec karstajā cepešplītī un aizmirsti līdz pusdienlaikam. Vakarpusē izņem no cepeškrāsniņas lielisku, smaržīgu biezzupu.

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • Skābie kāposti 1/2 l
  • Auzu pārslas 5 ēd.kar
  • Žāvētas aprikozes saujiņa
  • Ķiploki 4 daiviņas
  • Smaržīgie pipari 5 gab
  • Cukurs
  • Sāls
  • Lauru lapa
  • Ūdens 1/2 l

Pagatavošana

300 min.
  1. Visu uzvāra, tad liek katliņā ar vāku malkas plīts karstā cepeškrāsnī un aizmirst uz apm 5 stundām. Plīts sen izkurējusies, bet zupa savā nodabā izvārās gatava un smaržo visa virtuve.
  2. Sevišķi labi garšo aukstā laikā, pēc krietnas darba dienas svaigā gaisā. :)
    Sevišķi labi garšo aukstā laikā, pēc krietnas darba dienas s...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas