Sākums > Receptes > Zupas

Ķirbja un saldo kartupeļu zupa ar kariju

2013. gada 2. februāris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
130 min
1. Olīveļļu ielej lielā katlā un sakarsē uz lēnas vai mērenas uguns.
2. Pieber sīpolus un ķiplokus un karsē, līdz tie kļūst mīksti.
3. Pievieno karija pulveri un sīpolus apviļā karijā.
4. Pievieno ķirbja un saldo kartupeļu gabaliņus un buljonu.
5. Visu sakarsē līdz vārīšanās teperatūrai un turpina vārīt uz lēnas uguns 30-35 minūtes vai tik ilgi, līdz dārzeņi kļūst mīksti.
6. Zupu sakuļ biezenī, pieber sāli un piparus.
7. Zupu ielej bļodiņās un grezno ar maurlokiem un grauzdiņiem.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu