Pannā cepti kartupeļi ar gurķiem

5 1

Sastāvdaļas

  • 750 g kartupeļu
  • 4 marinētie gurķi
  • 500 g kūpinātas gaļas
  • 1 kārba konservētu tomātu (neto svars 400 g)
  • 250 g sīpolu
  • 250 ml dārzeņu buljons
  • 5 ēd. k. eļļas
  • Sāls
  • Pipari
  • Lociņi - pārkaisīšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolus gareniski pārgriež uz pusēm un šķērsām sagriež pusaplīšos.
  2. Kartupeļus nomizo un sagriež ne īpaši plānās šķēlēs, ja lielāki kartupeļi, var sagriezt pusaplīšos.
  3. Lielā pannā sakarsē eļļu un apmēram 5 minūtes apcep tajā kartupeļus.
  4. Pievieno sīpolus, visam pieliek klāt sāli un piparus.
  5. Tomātus no kārbas izlej sietā, sulu noliek malā.
  6. Tomātus ar dakšiņu saspiež un liek pannā. Pielej klāt tomātu sulu un dārzeņu buljonu, uzliek vāku un uz vidēji lielas uguns vāra 15 minūtes.
  7. Marinētos gurķīšus sagriež šķēlītēs.
  8. Gaļu sagriež palielos gabaliņos.
  9. Gurķus un gaļu 5 minūtes pirms gatavošanas beigām pieliek klāt pie kartupeļiem.
    Pirms pasniegšanas galdā, pārkaisa ar lociņiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

liene 2014. gada 23. novembris 12:11
labi patik gatavoyt
Teiksma 2013. gada 5. februāris 00:24
Paldies! Sanāca ņammīgi. Tikai man tie tomāti jau iekš konserviem sīkos gabaliņos, tā ka ķēpa ar spaidīšanu un laistīšanos atkrita - pa taisno no konservu bundžas uz pannu.
& daudzumi gan te kā armijai sarakstīti... :D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni