Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Tandoori karija mērces panīrs (svaigais siers)

2013. gada 29. janvāris
Foto: Ilze Eiduka
Pagatavošana
30 min
1. „Tējas sieru” sagriež kumosa lieluma kubiņos.
Foto: Ilze Eiduka
2. Uzkarsētā pannā izkausē ēdamkaroti sviesta.
3. Sviestā apcep siera kubiņus no visām pusēm, lai tam izveidotos kraukšķīga, zeltaina garoziņa.
Foto: Ilze Eiduka
4. Katliņā ielej tandoori karija mērci un siera gabaliņus, visu apmaisa.
5. Mērci karsē vismaz 10 minūtes.
Foto: Ilze Eiduka
6. Pievieno saldo krējumu.
7. * Ja Jums patīk bieza mērce, saldo krējumu var nepievienot.
Foto: Ilze Eiduka
8. Pasniedziet siltu kopā ar basmati rīsiem.
Foto: Ilze Eiduka
9. Labu apetīti!
Uz augšu