Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Dārzeņu sautējums ar makaroniem itāļu gaumē

2013. gada 27. janvāris
Foto: Anna
Pagatavošana
30 min
1. Papriku sagriezu kubiciņos (ne pārāk mazos).
2. Brokoli sadalīju mazās "galviņās".
3. Sīpolu sagriezu nelielos gabaliņos.
4. Ķiploku sasmalcināju caur ķiplokspiedi.
5. Kāli sagriezu kubiciņos.
6. Sākumā pannā ieliku papriku, sīpolu, apcepu eļļā. Pēc dažām minūtēm liku klāt kāli un brokoli. Sautēju zem vāka, nedaudz pielejot ūdeni.
7. Kad paprika pusmīksta, liku ķiplokus, kukurūzu un garšvielas. Sautēju tālāk uz mērenas uguns.
8. Kad dārzeņi mīksti (bet nepārsautēti),es vadījos pēc paprikas, jo tai lielāki gabali un ilgāk jāsautē, lēju klāt tomātu mērci ("Spilvas" man garšo vislabāk), pasautēju un tad pielēju "Teriyaki" mērci (var aizstāt ar sojas mērci, bet tad uz aci un pēc garšas).
9. Vēl zem vāka uz mazas uguns drusku pasautē un gatavs!
10. Pasniedzu ar makaroniem kā bildē. Visiem ļoti garšoja.
11. P.S. Tādas porcijas uz šo sastāvdaļu daudzumu man sanāca 5.
12. P.S. Ideāli vēl būtu pielikt baklažānu (var arī tomātu, kam tie garšo), taču man baklažāna šoreiz nebija!
Foto: Anna
13. Labu apetīti!
Uz augšu