Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļa un zemesriekstu karijs

2013. gada 21. janvāris
Foto: Ilze Eiduka
Pagatavošana
45 min
1. Sakapā lociņus un koriandru, cūkgaļu sagriež mazos gabaliņos.
Foto: Ilze Eiduka
2. Uzkarsē katlā eļļu un pievieno kapātu koriandru un lociņus.
3. Maisot karsē 1 minūti.
4. Pievieno cūkgaļu un maisot cep apmēram 5 minūtes, kamēr tā sāk brūnēt.
Foto: Ilze Eiduka
5. Pievieno sarkano karija pastu un zemesriekstu sviestu.
Foto: Ilze Eiduka
6. Pēc 30 sekundēm pievieno cukuru, sojas mērci, kokosriekstu pienu un ūdeni.
7. Visu labi apmaisa un vāra 15 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
8. Pievieno kukurūzas vālītes un bambusa dzinumus.
9. Palielina karstuma padevi, vāra 3 minūtes, mērcei burbuļojot.
10. Pievieno laima sulu un visu labi apmaisa.
Foto: Ilze Eiduka
11. !!! Pasniedz siltu, apkaisītu ar kapātu koriandru un kopā ar jasmīnu rīsiem.
Foto: Ilze Eiduka
12. Labu apetīti!
Uz augšu