Cūkgaļa un zemesriekstu karijs

5 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 ēdamkarote augu eļļa
  • Saišķis lociņi
  • Saišķis koriandrs
  • 400 grami cūkgaļas fileja
  • 2 paciņas (2 x 50 grami) sarkanā karija pasta
  • 4 ēdamkarote zemesriekstu sviests
  • 1 ēdamkarote brūnais cukurs
  • 1 ēdamkarote sojas mērce
  • 1 bundža (400 mililitri) kokosriekstu piens
  • 200 mililitri ūdens
  • 1 burciņa kukurūzas vālītes
  • 1 bundžiņa bambusa dzinumu
  • Sula no 1 laima
  • Jasmīnu rīsi - piedevās

Pagatavošana

45 min.
  1. Sakapā lociņus un koriandru, cūkgaļu sagriež mazos gabaliņos.
    Sakapā lociņus un koriandru, cūkgaļu sagriež mazos gabaliņos...
  2. Uzkarsē katlā eļļu un pievieno kapātu koriandru un lociņus.
  3. Maisot karsē 1 minūti.
  4. Pievieno cūkgaļu un maisot cep apmēram 5 minūtes, kamēr tā sāk brūnēt.
    Pievieno cūkgaļu un maisot cep apmēram 5 minūtes, kamēr tā s...
  5. Pievieno sarkano karija pastu un zemesriekstu sviestu.
    Pievieno sarkano karija pastu un zemesriekstu sviestu.
  6. Pēc 30 sekundēm pievieno cukuru, sojas mērci, kokosriekstu pienu un ūdeni.
  7. Visu labi apmaisa un vāra 15 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
  8. Pievieno kukurūzas vālītes un bambusa dzinumus.
  9. Palielina karstuma padevi, vāra 3 minūtes, mērcei burbuļojot.
  10. Pievieno laima sulu un visu labi apmaisa.
    Pievieno laima sulu un visu labi apmaisa.
  11. !!! Pasniedz siltu, apkaisītu ar kapātu koriandru un kopā ar jasmīnu rīsiem.
    !!! Pasniedz siltu, apkaisītu ar kapātu koriandru un kopā ar...
  12. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni