Parīzes saldais krēms

4 1

Sastāvdaļas

  • 250 g rūgtās šokolādes
  • 250 g saldā krējuma

Pagatavošana

205 min.
  1. Krējumu ielej katliņā un uzkarsē līdz tas sāk vārīties.
  2. Rūgtās šokolādes tāfelīti salauž mazos gabaliņos.
  3. Karsto krējumu noņem no pavarda un tajā izkausē šokolādi.
  4. Šokolādes krējumu mazliet atdzesē, pēc tam ielej putojamā traukā, kam ir augstas malas, un aptuveni uz 1 1/2 stundu ieliek ledusskapī.
  5. Šokolādes krējumu izņem no ledusskapja un ar rokas miksera putotāju saputo.
  6. Pēc tam saliek porciju trauciņos.
  7. Rotā ar sarīvētu brūno vai balto šokolādi.
  8. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Nikola 2016. gada 1. oktobris 21:50
Kas ,pie velna notiek!!! Man nekas nesanāca'!!! :D ...nopietni. bija šokolāde 100% rūgtā + 100% svaigs saldais krējums, galā - čuššss traukā! Paldies!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti