Vistu stilbiņi sinepju marinādē

4 1

Sastāvdaļas

  • 8 vistu stilbiņi
  • 2 daiviņas ķiploks
  • 1 saišķītis pavasara sīpoli
  • 1 ēd. k. tomātu pastas
  • 1 ēd. k. aso sinepju
  • 1 ēd. k. eļļas
  • 1 tējk. čili mērces
  • Baltie pipari

Pagatavošana

55 min.
  1. Cepeškrāsni iepriekš uzkarsē līdz 180 grādiem.
  2. Ieziež ar taukvielām cepamo trauku - plāti. 3) Vistu stilbiņus noskalo ar aukstu ūdeni, nosusina un noņem ādu.
  3. Ķiploku nomizo un caur ķiplokspiedi iespiež bļodā.
  4. Pavasara sīpolus nomazgā, notīra un kopā ar zaļajiem lokiem sīki sasmalcina.
  5. Pavasara sīpolus, kā arī tomātu pastas, sinepes, eļļu un čili mērci pieliek klāt pie ķiplokiem un labi samaisa.
  6. Pēc garšas pievieno krietni daudz piparu.
  7. Vistu stilbiņus uzliek uz cepamās plāts, apsmērē mazliet ar marinādi un cep apmēram 40 minūtes karstā cepeškrāsnī 160 grādos, līdz tie ir skaisti apbrūnējuši.
  8. Cepšanas laikā ik pa laikam apgroza un apsmērē ar marinādi.
  9. Ar smailu nazi iedur stilbiņu visresnākajā vietā. Ja iztek dzidra sula, stilbiņi gatavi.
  10. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Evija Rimšāne 2016. gada 22. decembris 13:18
Spring onions ir sīpolloki jeb lociņi, nevis pavasara sīpoli. :) Nu tas tā, ieteikums, kad nākamreiz tulkosiet receptes. :)
edgars 2016. gada 22. marts 15:00
Loti labs.Malacis
Ainārs Mēnesis 2015. gada 2. jūnijs 11:37
Nu ko, mēģinu pagatavot pēc receptes!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni