Sākums > Receptes > Deserti

Rīsu pudiņš ar laimu

2013. gada 14. janvāris
Foto: Ilze Eiduka
Pagatavošana
60 min
1. Laimam miziņas norīvē, sulu izspiež.
Foto: Ilze Eiduka
2. Katliņā liek rīsus, laima miziņu un kokosriekstu pienu un ūdeni.
3. Vāra 25 minūtes, ik pa laikam lēnām apmaisot.
4. Kad rīsi jau novārījušies, pievieno cukuru.
5. Karsē un labi visu apmaisa kamēr cukurs ir izkusis.
Foto: Ilze Eiduka
6. Noņem katliņu no plīts un nedaudz atdzesē.
7. Pievieno laima sulu un visu labi apmaisa.
Foto: Ilze Eiduka
8. Pudiņu pilnībā atdzesē.
9. Var ielikt ledusskapī, lai ātrāk atdziest.
Foto: Ilze Eiduka
10. Labu apetīti!
Uz augšu