Maltās gaļas sacepums ar siera un šķiņķa pildījumu (falšais zaķis)

3 1

Sastāvdaļas

  • 500 g jaukta maltā gaļa
  • 1 baltmaizes šķēle
  • 1 ola
  • 1 sīpols
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Sarīvēts muskatrieksts
  • Saldā paprika
  • 1 tējk. sviests
  • 100 g vārīts šķēlītēs sagriezts šķinķis
  • 150 g Bavaria blu vai arī Danblu siers
  • 4 tomāti
  • 1 /2 saišķītis dilles

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļu ar izmērcētu un nospiestu baltmaizi, olu un sīki sasmalcinātu sīpolu samīca viendabīgā masā,
  2. Pievieno sāli, piparus, muskatriekstus un papriku.
  3. Pusi masas liek ietaukotā taisnstūra formā.
  4. Šķiņķa šķēlītēs ietin stienīša formā sagrieztus siera gabaliņus, iespiež tās gaļas masas vidū pa divi blakus viens otram.
  5. Atlikušo masu uzliek virsū un labi piespiež, pēc tam ievieto iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī un cep 60 min temperatūrā 200 C.
  6. Ieteicams pasniegt ar svaigiem dārzeņiem un kartupeļu biezputru, klāt piedzert gaišo alu vai vieglu sarkanvīnu.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Diana 2014. gada 10. novembris 10:12
Izskatas loti garigi. Noteikti meginasu, bet nav saprotams ko drit r tem 4 tomatiem

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni