Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Gaisīgās piparkūkas ar mandarīna sulu

2012. gada 31. decembris
Foto: Līga
Pagatavošana
40 min
1. Sviestu ieliek katliņā un uz lēnas uguns kausē.
2. Kad sviests izkusis pievieno cukuru un sīrupus.
Foto: Līga
3. Tāpat pievieno mandarīna sulu.
Foto: Līga
4. Katliņu noņem no uguns un pievieno piparkūku garšvielas. Tad pievieno pusi no miltiem, sodu un kārtīgi izmaisa.
Foto: Līga
5. Pievieno olu.
Foto: Līga
6. Samaisa. Pievieno atlikušos miltus un ar rokām masu mīca viendabīgā konsistencē.
Foto: Līga
7. Masu atdzesē istabas temperatūrā apmēram 20 minūtes.
8. Tad mīklu izrullē, izveido piparkūkas, liek tās uz plāts un cep 200 grādos apmēram 10-15 minūtes.
Foto: Līga
9. Lai labi garšo!
Uz augšu