Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja ar plūmēm

2012. gada 29. decembris
Foto: Inese Briņķe
Pagatavošana
40 min
1. Marinādei sajauc ar sezama eļļu, sojas mērci, cukuru, balzametiķi un sasmalcinātiem ķiplokiem.
2. Sagriež gaļu plānās šķēlēs un liek marinādē uz 15 min.
3. Sīpolus sagriež ripiņās, burkānus -strēmelēs, plūmes - gabaliņos.
4. Pannā sakarsētā eļļā apcep sīpolus un burkānus, pievieno plūmes.
5. Atsevišķi apcep vistu, pēc tam visu liek kopā, pieber sāli, piparus pēc garšas.
6. Pirms cepšanas beigām pievieno nedaudz Indijas riekstus.
7. Var baudīt kopā ar rīsiem, bet arī tāpat garšo lieliski!
8. Labu apetīti!
Uz augšu