Sākums > Receptes > Zupas

Kolrābju zupa ar svaigiem un skābajiem kāpostiem un vistu

2012. gada 27. decembris
Foto: Māra Brence
Pēc Ziemassvētku labumiem gribas ko vieglu, skābenu. No svētku galda bija palikuši bik sautētie kāposti un tā radās šī ideja.
Zupai ir ļoti apburoša garša, to dod seleriju lapas.
Iesaku nogaršot!
Pagatavošana
40 min
1. Katlā liek sviestu, gaļu, sīpolus, ķiplokus un strauji apcepina.
2. Uzlej ūdeni.
3. Pieliek dārzeņus. Garšvielas un garšaugus.
4. Vāra gatavu.
5. Kad zupa gatava, pieliek skābos, sautētos kāpostus un olīveļļu.
6. Ēdot var pielikt skābu krējumu, vai citrona sulu, vai bik skābo kāpostu sulu.
7. Lai labi garšo!
Uz augšu