Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ķirbja, makaronu sacepums

2012. gada 20. decembris
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
40 min
1. Sīpolu smalki sagriežam un apcepam eļļā līdz brūns, pievienojam sagrieztu kūpināto gaļu, apcepam līdz garšas savelkas.
2. Makaronus izvāram sālsūdenī.
3. Svaigu ķirbi sagriežam gabaliņos.
4. Papriku sagriežam kubinos.
5. Visu samaisam kopā.
6. Olu, biezpienu, krējumu garšvielas samaisam kopā.
7. Samaisam kopā visu un liekam cepamtraukā. Apsedzam ar foliju un cepam ap 200 grādiem ap 30 minūtēm.
8. 5 minūtes pirms gatavības uzberam rīvētu sieru un vēl apcepam.
9. Ļoti, ļoti gardi.
10. Labu apetīti!
Uz augšu